SERVICES

Disseny d’interiors

C&M Disseny creem projectes d’interiorisme sempre acord amb les necessitats dels nostres clients de tot tipus d’obra interior, establiment públic o privat.
Gestionem i coordinem tots els industrials necessaris per l’execució del projecte per facilitar al client un preu tancat.

interiors
Llegir Més

Projectes d’interiorisme

Un cop decidida la distribució de l’espai, es defineixen tots els detalls del projecte d’interiorisme. En aquesta fase realitzem el projecte executiu amb un pressupost definitiu on s’adjunta tota la informació tècnica necessària perquè el projecte es pugui executar.

interiores-cmdisseny-barcelona
Llegir Més

Direcció d’obres

Gestionem l’obra de principi a fi, des de la supervisió de la correcte gestió dels terminis segons el calendari previst, fins al control de les qualitats dels materials, del cost i les característiques tècniques durant la recepció dels mateixos.

diseño-de-interiores-cmdisseny-barcelona
Llegir Més

Home Staging

Si el que vols es vendre o llogar el teu immoble ràpid, el retoquem d’una manera atractiva per vendre’l o llogar-lo en un termini més curt i major benefici per el propietari, sense necessitat de grans inversions econòmiques.

pf (1)
Llegir Més